A legtöbb munkásszálló egy helyen!

Rólunk

Munkás otthon, családias környezetben! A legjobb helyen jár, ha munkásszállóra van szüksége!

Tudta, hogy a dolgozói fluktuáció minimálisra csökkenthető?

A dolgozók többsége elvárja, hogy az elhelyezése ne egy tömegszállásra emlékeztesse. A megfelelő szállás hiánya magas fluktuációt idéz elő!

Cégünk már 10 éve szállásoltatással foglalkozik Magyarország egész területén. Kis-, közép-, és nagy vállalatok dolgozóinak biztosítunk otthonos és kellemes környezetet, korszerű, jól felszerelt lakásokban és turisztikai szolgáltatóknál. Mindezt most Ön is kedvező áron biztosíthatja a dolgozói számára ezzel növelve az elégedettségüket, lojalitásukat és a munkakedvüket.

Családias és kellemes környezetet biztosítunk modern fürdőszobával és konyhával ellátott többségében 2 szobás társasházi lakásokban, vagy kedvező áron saját fürdőszobás 2-3 ágyas szobákban turisztikai szolgáltatóknál. Így akár a 2 fős szobákban a házaspárok elhelyezése is megoldható.

A lakókat nem hagyják magukra a szállásadók, segítségükre vannak a rendszeres szálláslátogatás során, ahol naprakészen tudják segíteni őket, vagy megválaszolni a felmerülő kérdéseiket.

Amennyiben kiadó lakása, vagy szálláshelye van, és szeretne kínálatunk része lenni regisztráljon, vagy keresse kollégáinkat!